Familiale visie met veel ambitie, authenticiteit en passie

Goossens geeft al meer dan 75 jaar vorm aan al jouw keuken- en kastideeën. Steeds met een bijzondere focus op kwaliteit en een uiterst persoonlijke stijl. Dat voel je in onze aanpak en in de resultaten die we opleveren. 
Bij Goossens geniet je van onze ervaring als keuken- en kastenbouwer en een visie gebaseerd op passie en vakmanschap. Daarbij verliezen we de toekomst nooit uit het oog. 
 

Vierde generatie

Al vier generaties lang maakt Goossens keuken en kasten met naam. Broers Maxim en Guillaume en vader Yves zetten deze familietraditie verder. Met een evenwicht tussen authenticiteit en innovatie blijven we onze groeistrategie verder uitbouwen. Goossens blijft dan ook investeren in de toekomst zonder in te boeten op kwaliteit en service. Hiervoor kunnen we trouwens ook rekenen op een complementair team dat onze visie deelt. 

Onze waarden

Kwaliteit

Service

Efficiëntie

Passie

Teamwork

Persoonlijke aanpak

Als klant sta jij op de eerste plaats en dat voel je. We houden van een persoonlijke aanpak en dat van de eerste kennismaking tot de plaatsing van jouw keuken of maatkasten. We luisteren naar je ideeën, stellen materialen en afwerkingen voor die passen bij je stijl en houden rekening met je budget. Ook daarna kan je op ons blijven rekenen.